BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Elverhøjen

Elverhøjen er en integreret institution i Græsted, beliggende i gode nyere fysiske rammer fra 2007 og med dejlige legepladser og tæt på mark og skov.

 

Vi har tre vuggestue-stuer med i alt 36 pladser og 9 medarbejdere. I vuggestuen er alle tre stuer aldersintegreret, hvilket betyder at børnene går på den samme stue med de samme medarbejdere, fra de starter i vuggestuen og til de skal videre i børnehave. Vi samarbejder med sundhedsplejen om overgangen fra hjem til institution.

 

I børnehaven er der tre stuer med i gennemsnit 60 børn i alt og også 9 medarbejdere. De to af stuerne går børnene på fra de starter i børnehaven og til året før de skal i skole. Det sidste år før skolestart samles de som storebørnsgruppe på søløvestuen, hvor der er et tæt samarbejde med Gribskolen, vores lokale distriktsskole.

 

Pædagogisk lægger vi helt overordnet vægt på tryghed og fællesskab, og vi samarbejder med forældrene om børnenes læring og trivsel. Læs mere i det pædagogiske grundlag i menuen til venstre - denne del er pt. under udvikling i forlængelse af den nye dagtilbudslov fra juli 2018.

 

Velkommen til!

 

Venlig hilsen

Thomas Mikkelsen

Dagtilbudsleder