BørneIntra v2.17

Velkommen til Skovkanten

Skiftende billeder

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  SVALERNE uge 16  

  Torsdag d 19/4

  I dag har vi været på en dejlig tur til Esbønderup børnehave. I skulle med bussen der op, her fik vi en snak om hvordan vi opføre os i busen. I Esbønderup skulle vi finde børnehaven og fik igen en snak om hvordan går vi når der ikke er noget fortov på en villa vej.

  I Esbønderup børnehave blev i budt velkommen til leg på legepladsen. Der blev lavet bål suppe til os som vi spiste sammen med vores kommender skole venner. Vi gik hjem i det dejlige solskin, så vi igen idag kunne bruge en masse ben muskler, det var en god tur med tid til at hilse på heste, geder og plukke annemore i skoven.

  Hjemme igen gik vi ud for at lege sammen med vores søde venner i skovkanten

  Husk solcrem hjemme fra om morgen, så skal vi nok smøre her nede efter frokost.

  Tak for idag

  Lone, Sara og Pernille

   

  onsdag d 18/4

  Svalerne har været i hallen idag og her fik vi brugt vores kroppe, knogler og muskler. Med hjælp fra børnene fik vi lavet en fantastisk forhindringsbane. Her satte Sara forskellige fangelege igang og vi fik alle lidt sved på panden. Man kunne se på Svalerne at det var noget de syntes var sjovt og kunne bruge. Efter fangelege på redskaberne blev der mere fri leg. Nogle prøvede kræfter med hop på trampolin, nogen spillede bold, nogen hoppede rundt på de forskellige redskaber og nogle var super gode til hulla hop ring.

  En del Svaler havde taget skiftetøj med og det klarede Svalebørnene også selv uden hjælp fra os voksne.

  Vi gik både ud og hjem så vi fik brugt vores benmuskler og nydt den dejlige sommersol som er kommet. På hjemturen rundede vi skoven hvor der blev fundet pinde og plukket smukke anemoner.

  Vi kom tilbage til børnehaven ved frokosttid, hvor vi lavede en demokratisk afstemning om vi skulle spise frokost inde eller ude. Flertallet faldt på at vi spiste på legepladsen. Dog var der 5 børn som synes at solen generede under spisningen og trak derfor ind i fællesrummet.

  Eftermiddag: legeplads med solcreme på

   

  Tak for en dejlig dag siger vi....Svaler Sara Pernille og Lone

  19-04-2018