BørneIntra v2.17

Velkommen til Sankt Helene Børnehus

Her er nogle billeder fra vores skønne institution

Skiftende billeder

   Hvis I har lyst til at komme på besøg, er I meget velkommen til at ringe og aftale et besøg på                          

72 49 65 99

Seneste nyhed...

BLIV FODBOLDTRÆNER

VTF SØGER TRÆNERE - informationsmøde onsdag den 7. marts kl 17.00.

 

Har du lyst til at blive fodboldtræner eller holdleder for de yngste årgange i Vejby-Tisvilde Fodbold, så dine og andres børn/børnebørn får nogle gode oplevelser?

 

VTF søger trænere til opstart af de yngste årgange fra 2008 til 2013 for både drenge og piger. De vil blive delt op, så 2 årgange træner sammen. De ældste årgange er så småt i gang med at spille stævner og turneringer, men for de yngste handler det udpræget om leg, hvor forældrene meget gerne er med på træningsbanen.

 

Du kan sagtens selv være forælder/bedsteforælder til en af poderne og der er ingen krav om forudgående trænererfaring. VTF & DBU afholder et (frivilligt) kursus i børnetræning søndag den 18. marts i Vejby – sig gerne til hvis du vil deltage. Vi ønsker at tilknytte minimum to trænere/holdledere pr. gruppe – men gerne flere, så det er muligt at deles om tjansen. Typisk er der træning hver onsdag og måske en kamp i weekenderne for de lidt større. Men alt det vil I også selv få stor indflydelse på!

 

Det overordnede mål har overskriften "Bedre børnefodbold i VTF". Det håber vi meget at du vil være med til at nå!

 

Vi søger voksne trænere/holdledere, men hvis du er ung og 13 år eller ældre, er du super-velkommen som hjælpetræner eller hjælpeholdleder.

 

Der er informationsmøde onsdag den 7. marts kl 17.00 i idrætshuset i Vejby, hvor ledere og trænere fra klubben vil fortælle mere, og hvor du kan få besvaret dine spørgsmål. Ingen tilmelding nødvendig – bare mød op J

 

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål.

 

Med sportslig hilsen

 

Steen Biilmann Tlf 2372 2702 - steen27@yahoo.dk

 

Niels Jørgen Larsen - 4014 7398 - njl1958@gmail.com

"