BørneIntra v2.19

Seneste nyhed...

Lidt fra forældremødet.

Kære forældre.

Her er lidt fra forældremødet igår.

Vi havde besøg af Marianne Ansbøl, som som fortalte om Fremskudt socialfaglig indsats, hun er rådgiver i vores område, og kommer i Brumbassen cirka en gang om ugen, hvor personalet kan vende forskellige problematikker med hende, I som forældre har adgang til Marianne hvis I har ting i gerne vil vende med hende, detkan være stort og småt, men det der er vigtigt at, vi I og vi gør det så tidligt som muligt, så vi bedst muligt får hjulpet barnet og familien.Mariannes kontakt oplysninger hænger på tavlen ved indgangsdøren.

Vi skulle have talt om BTU og de resultater den viser, de var lovet til mandag den 4-3, men er blevet forsinket, så vi får først resultatet sidst på måneden, vi melder ud på Intra til Jer når vi har haft det igenenm et persomale møde og bestyrelses møde.

Forældrebestyrelsen fortalte om deres arbejde igennem det sidste år.BLA, har de arbejdet med en kostpolitik og har lavet nogle anbefalinger til madkassen.

Bestyrelsen har sendt høringssvar til kommunen, i forhold til budget 2018-2021, og til de besparelser der har været på dagtilbudsområdet.

Bestyrelsen har besluttet de nye åbningstider fra 1 april 2019.

Dorthe formand for bestyrelsen stopper med udgangen af April da Clara skal i skole, tak for dit store engagement i bestyrelsen.

Til september skal der være valg til bestyrelsen, så er der en af Jer der nu ved at I gerne vil være med i dette arbejde, så henvend Jer til personalet på stueren, eller til mig.

På børnehavestuerne var et af emnerne vores legetøjsdag.

Vi har i personalegruppen besluttet at vi ville tale med Jer forældre om legetøjsdagen på forældremødet.

Fremover vil der være legetøjsdag en gang om måneden, og det vil et tema der kommer til at bestemme hvilket legetøj børnene tager med.

Vi oplever at lige nu er legetøjsdagen,svær for børnene at administrere, legetøjet bliver brugt til forhandling, og ofte er det ikke kun et stykke legetøj, så vi holder pause og prøver at gøre det på en anden måde, der var stor opbakning på forældremødet til dette.

Næste legetøjsdag er fredag den 29 marts, vi sætter opslag op om mandagen, så alle har en chance for at huske det, og finde legetøj der passer til temaet, som børnene selv er med til at vælge.

God dag Jer alle. Annette