Referat af Husrådsmøde den 27/11.

 

Frugtordningen er en forældrebetalt ordning, hvor børnene får mælk, frugt og brød både formiddag og eftermiddag samt til båldage og lignende. Ordningen har skiftet hænder, og det er nu Louise og Sarah, der står for at opkræve betalingerne på 100kr per måned per barn.

Frugtordningen var i fare for at blive nedlagt, da vi manglede at få indbetalt/opkrævet 64.000kr, men ved hårdt arbejde, opfordringer og påmindelser, så mangler der nu kun 20.000kr – flot arbejde! Tak for god opbakning til frugtordningen!

Det nuværende nummersystem vil blive skrottet, så nye børn blot skal skrive navn og stue på indbetalingen.

Sarah laver 3 standardbreve til nye forældre, så de ved, hvor meget de skal betale første gang, hvis de ikke starter til et kvartal (300kr opkræves hvert kvartal). Der bliver mere fokus på at få nye forældre informeret om frugtordningen.

Rasmus undersøger desuden muligheden for at få en Mobile Pay løsning.

 

Afstemning omkring madordning – deadline 12/12

Tag meget gerne stilling til madordningen og sæt kryds på sedlerne ved stuerne (også selvom du evt. stemmer ja og et manglende svar = ja). Der bliver ikke afsat ekstra personale af til madordningen.

 

Intra

Desværre er ikke alle forældre nok på Intra (Børneintra).

Det er rigtig vigtigt at holde sig opdateret her. Det er her pædagogerne lægger aktivitetsplaner, billeder fra børnenes hverdag mv. ud. Det er også her, man skal skrive barn syg, melde ferie, tage stilling til tilladelser, give sundhedsoplysninger osv. Det kan desværre blive aktuelt om personalet f.eks. må køre med barnet, hvis der sker en ulykke, har barnet en stivkrampevaccination osv.

 

Der findes en app: Børneintra KMD A/S, der gør det meget nemt at følge med og melde ferie mv. Det er rigtig sjovt, at kunne følge lidt med i barnets hverdag og kunne snakke sammen med barnet om dagen, der er gået, ud fra de billeder, der ofte bliver lagt op.

Det er rigtig vigtigt at forholde sig til ferie på Intra, da det bliver brugt til statistikker og personalet sidder og indtaster de manuelle afkrydsningslister fra stuedørene.

Man behøver ikke at ringe og melde barnet syg, det forstyrrer mindre, hvis det gøres på Intra, og gerne inden kl. 9.

Der er evt. en mulighed for at skrive en kort besked under barnets komme/gå tid, denne skal være lagt ind senest kl. 9.

Det er ikke alle tilladelser mv. man kan finde på app´en, der skal man i nogle tilfælde på en "rigtig" computer.

 

Vi laver en arbejdsgruppe (Sus, Jesper, Sarah, Vivi, Rikke S.), der skal prøve at finde ud af, hvordan man får flere til at bruge Intra, lave en eftermiddag med mulighed for hjælp til Intra mv. Gode idéer modtages gerne!

Vivi og Rikke kan ind til da hjælpe med at nulstille adgangskoden. Brugernavn og første adgangskode kan ligeledes fås hos Vivi og Rikke. Der findes en folder omkring, hvordan man bruger Intra, den vil blive lagt ved infoskærmen i indgangspartiet.

 

Morgenmadsstuer

Der er justeret lidt på morgenmadsrutinerne. Kl. 7 møder næste vuggevoksen ind og åbner en børnehavestue, som man kan aflevere på, hvis barnet har spist morgenmad hjemmefra eller der ikke er plads ved morgenmadsbordet. Er man i tvivl, så bare spørg.

 

Faste arrangementer i løbet af året:

Julefest

Blomster/bedsteven dag

Sommerfest

Forældremøde

Arbejdsdag i foråret, en hverdag, der afsluttes med aftensmad som tak for indsatsen.

Morgencafé sidste fredag i måneden (i december 2018 den 1., 7., og 14.) Dette er en uformel morgenmad i børnehavens fællesrum, hvor man kan få en bolle og en kop kaffe og spise med sit barn og møde de andre forældre og børn, Superhyggeligt og gratis, tilmelding er ikke nødvendig.

 

Årshjulet bliver sendt ud inden jul, heri kan man se vigtige datoer og arrangementer. Der arbejdes også på en kalender/årshjul, der kan sidde i indgangspartiet.

 

Har man et forslag til et arrangement eller generelle inputs til Husrådet, så er man altid velkommen til at kontakte Rikke Svane, så kan hun videreformidle kontakten/informationen. Man kan også tage fat i os forældre, se hvem der med i Husrådet herunder.

 

 

Husrådet består af:

Mette – mor til Oliver i Vuggestuen.

Sarah – mor til Mona i VG

Sofie – mor til Ludvig i VG

Bitten – mor til Lukas i Børnehaven

Jesper – far til Storm i BH

Jesper – far til Laura i BH

Joy – mor til Mille-Matilde i BH ( medlt ud i oktober)

Sus – mor til Magnus i VG

Camilla – mor til Karla i VG og Mikkel i BH

Cihan - far til Zaineb i VG

Rasmus – far til Frederik i BH ( Rasmus er også med i Bestyrelsen)

 

Personale:

Vivi Pedersen

Maja Nielsen

Karina Birkfelst

Merete Egemose

Rikke Svane