BørneIntra v2.14

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære forældre til børn i Børnehuset Brumbassen

   

  Det er min 3. dag i Brumbassen og det er stadigvæk sommerferie for de fleste, så her er ret stille. Derfor vil jeg benytte lejligheden til at fortælle lidt om hvem jeg er og hvad jeg står for.

   

  Jeg hedder Thomas Bøg Lindvig er 41 år og bor pt. i Kokkedal men flytter til Ramløse her til august. Jeg er gift med Anne og vi har sammen Valdemar på 1,5 år.

   

  I min fritid har jeg været en del af Det Danske Spejderkorps stort set altid, tidligere som leder for børn og unge på ugentlig basis, men de sidste 10 år mest som projektleder ved arrangementer eller lejere.

   

  Jeg er opvoksede op i Odder syd for Århus, hvor jeg blev uddannet som VVS rørsmed, flyttede til København for 16 år siden i 2000 og uddannede mig til pædagog fra det nu nedlagte Hovedstadens Pædagogseminarium i Vanløse.

  Kort tid efter jeg blev færdiguddannet blev jeg ansat som afdelingsleder i Center for Børn med Handikap ved Socialforvaltningen, Københavns Kommune. Der har jeg varetaget forskellige ledelsesmæssige opgaver frem til i dag. Undervejs har jeg efteruddannet mig i forskellige grene af ledelse og håber på lidt af den viden har hængt ved.

   

  Jeg glæder mig meget til at tage fat på de opgaver, der venter lige rundt om hjørnet her i Brumbassen og til samarbejdet med jer forældre. Det vil være vigtigt for mig at I føle jer trygge når I afleverer jeres børn om morgen og at I ved jeres børn bliver trøster når de er kede af det, men også at de bliver udfordret i forhold til deres udvikling af et godt børneliv.

   

  Det vil være et mål for mig at komme ud af kontoret så meget som muligt for at være sammen med børn og medarbejder. Jeg tror grundlæggende ikke på det tages ret mange kloge beslutninger alene bag en computerskærm, de gode beslutninger tager vi i fællesskabet efter en åben og tillidsfuld dialog.

  Jeg har allerede lagt mærke til at alle medarbejder på Brumbassen går meget op i deres arbejde og har et højt faglig niveau, samt en fantastisk omsorgsfuld måde at være sammen med jeres børn på.

   

  Det er derfor min helt klare opfattelse at Brumbassen er et rigtig godt sted, båden for børn, forældre og medarbejder. Jeg skal gøre hvad jeg kan for at understøtte alt det gode der allerede er i sving på Brumbassen og selvfølgelig forsøge at være garant for at Brumbassen følger med udviklingen og helst er et skridt foran alle de andre.

   

  Som leder vil jeg selvfølgelig rigtig gerne have tilbagemeldinger fra alle der har en interesse i Brumbassen, både om hvad der går godt og det der går mindre godt, det er den eneste mulighed der er for at gøre noget ved noget. I er derfor altid velkommen til at ringe mit mobilnummer er 72 49 68 62, hvis jeg ikke tager den, må I indtale en besked så jeg kan ringe tilbage.

   

  Til sidst en information om en helt aktuel sag angående arbejdsmiljø. Arbejdstilsynet har været på besøg og er kommet med et påbud om at etablerer retningslinier i forhold til tilrettelæggelse af arbejdet med, børn med udadreagenende adfærd. Det er selvfølgelig i forhold til medarbejdernes trivsel og sikkerhed, men effekten er selvfølgelig også i forhold til børnenes trivsel og sikkerhed. Udfordringerne har været koncentreret omkring de store børn i skolehuset og vi skal selvfølgelig have styr på dette så hurtigt som muligt. Jeg vil prøve at holde jer løbende orienteret. Har I spørgsmål eller kommenterer til dette kan I selvfølgelig også kontakte mig, men husk der er sommerferie og det er min 3. dag i Brumbassen, så sandsynligheden for, at jeg har et svar, er ret lille.

   

  ”Jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde om jeres børn i Brumbassen”

  ”Forsat god sommer”

   

  Med venlig hilsen

   

  Thomas Bøg Lindvig

   

  02-08-2016