BørneIntra v2.15

Velkommen til Skovkanten

 Skiftende billeder

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Glædelig December

  Endelig kom vi i gang med december måned. Nisserdrillerierne er godt i gang. I børnehaven har vi hentet nisserne på Møllegården, og de er så heldige, at de kommer hjem og besøger jer på skift. Nisserne driller også  i Børnehaven, de driller personalet og de driller børnene. I børnehaven har de hældt pasta i børnenes støvler, hængt toiletpapir op på legepladsen, lavet mælken grøn og hængt papir, skove og river op i hele børnehaven.

  I vuggestuen har begge stuer været i skoven og på Møllegården og hente nisser. De største vuggestuebørn har været i kirke og synge julesange og prøvet at spille på orglet. Julegaverne er ved at være færdig produceret, så de er klar til at tage med jer hjem, når I går på juleferie.

  Som vi fortalte på forældremødet, skal vi DGI certificeres. Det betyder , at alle personaler får et kompetenceløft. Vi skal på kursus to aftner og en lørdag, inden vi er helt i mål. I forældre kommer også til at være en del af projektet.Vi går i gang i feb/marts 2017. Det betyder, at vi vil sætte ekstra fokus ind på lærerplans temaet Krop og Bevægelse. Vi skal nok fortælle jer mere, når vi nærmer os.

  Lige efter sommer lavede vi en ansøgning til den kommunale IT pulje. Og det gav pote! Vi har været så heldige at vi har fået 100.000 kr til et inyteraktivt gulv. Det er en kæmpe Ipad som kommer til at ligge i fællesrummet i børnehaven. Hele huset kommer til at få glæde af den. Alle lærerplanstemaer er lagt ind som bevægelses spil, så gulvet kan kun bruges ved hælp af bevægelse. Vi håber på at gulvet er kommet i starten af det nye år.

  Som I sikkert har set i den lokale presse, har børneområdet stået overfor en kæmpe besparelse. Heldigvis er budget forhandlingerne nu afsluttet og vi blev ikke så hårdt ramt, som det i første omgang så ud til. Der er lagt en mindre rammebesparelse på børneområdet, som ikke får den store betydning for os, idet vi har lidt råderum i budgettet. Tak til bestyrelsen for at lave et fint høringsvar, og for at lave en stille protest, som hang uden foran rådhuset inden det sidste børneudvalgsmøde.

  Der skal lyde en stor tak til vores arbejdsomme personale, som trods de besparelser der hang over hovedet, holdt hovedet og fagligheden højt. Ingen tvivl om at de gør en kæmpe indsats for alle børn i Skovkanten.

  I 2017 skal vi arbejde effektorienteret på hele børne og unge området. Vi skal orientere os mod at skabe størst mulig effekt af vores arbejde med børn og unge. Derfor skal vi i de kommende år, opbygge en markant lærings- og opfølgningskultur, hvor det bliver en integreret del af vores arbejde med børn og unge, at følge dem systematisk og lære af de resultater som vi kan se.

  Alt i alt har vi en masse spændende at se frem til i 2017.

  Tak for samarbejdet i 2016.

  Mange hilnser

  Annette og Netti

   

  06-12-2016