BørneIntra v2.15

Velkommen til Skovkanten

 Skiftende billeder

Seneste nyhed...

Børnehavens bevægelsesugeplan for maj, juni og august måned.

DGI ugeplan fast frem til august måned med.

Mandag: Hele dagen er udedag. På legepladsen sættes bevægelsesleg igang mellem 10:00 og 11:00. Det er den samme leg vi leger i 14 dage ad gangen.

Tirsdag , onsdag, torsdag og fredag :

Kl 9:00 - 9:30 har vi samling på stuerne. Her søger hver stue for at sætte bevægelses lege igang.

Kl 15:00 - 15:30 har vi fælles bevægelses lege i hele børnegruppen.

En gang om måneden laver vi en fælles tur for hele børnehaven, hvor vi har fokus på bevægelse.

Vores fælles værdier er bevægelsesglæde, tryghed og fællesskab

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  SOMMERFERIE

  Som I kan se, nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Vi har brug for at I hurtigst muligt og senest d. 1 juni skriver på intra hvilke uger jeres barn holder sommerferie.

  Vi har brug for jeres tilbagemelinger, da personalet skal have deres sommerferieplan til at gå op på stuerne...

  Hvis I har brug for hjælp til at skrive ferien på intra, så kom og få hjælpen på dit barns stue. :-)

  Hilsen Netti

  15-05-2017
 •  

  NYT FRA SKOVKANTEN.

  DGI :Som I sikkert har læst, er vi gået i gang med at blive certifiseret som DGI inst. Det har stået på et par måneder. Personalet har nu gennemgået teoriundervisning, vi har fået inspiration til nye lege og inspiration til hvordan vi kan skabe mere fokus på bevægelse i dagligdagen. Vi har grint og tumlet rundt på gulvet, og det har været fedt. 

  Vi er nu klar til at lave en 3 mdrs plan i hvert hus, hvor vi arbejder struktureret med bevægelse. Planen vi skal arbejde med er en hjælp til os, som gør at vi kan holde fokus og det er med til at vi kan få vores certifisering i hus. Vores 3 mdr plan kommer til at kunnes ses her på intra. Planen løber over 3 mdr. ( maj, juni og august). Vi holder derfor en stor certifiseringsfest til vores sommerfest sidst i august.

  Vi har også udarbejdet en bevægelsespolitik med værdierne : Bevægelsesglæde, Trykhed og Fællesskab. Den kommer også på intra, når den har været i bestyrelsen.

  Vi vil meget gerne have at I deltager til vores forældremøde på tirsdag d 9/5 fra 16:30 til 18:30. Som I kan se på invitationen , som ligger her på intra og som I har fået på jeres barns plads, så handler det om viden om børns bevægelse og udvikling. Vi sørger for pasning af jers børn og I får alle aftensmad..:-) Skriv jer på opslagene som hænger i husene. Vi glæder os til at se jer.

  EFFEKTORIENTERET LEDELSE OG FAGLIGHED: Den sidste uge har vi arbejdet hårdt på at få screenet alle børn. Vi har brugt to redskaber til det : SEAM og ASQ3. Vi har nået næsten alle børn, og mangler 10-12 stykker i børnehaven. De bliver screenet færtigt i løbet af maj mdr. Alle personaler i kommunen skal nu på kursus i hvordan vi læser data og hvordan vi efterfølgende holder læringsdialoger på stuerne. Kursus datoerne ligger i maj mdr ( d. 1,3, 8, 15, og 24) I løbet af juni skal vi afholde læringsdialoger på alle stuer. Hvis I vil læse mere om effektprogrammet, kan I læse mere om det inde på Gribskovs hjemmeside.

  WIZEFLOOR: Som I sikkert har set i børnehaven , er der nu klar til at vi kan komme i gang med vores digitale gulv. DESVÆRRE er internetforbindelsen fra kommunens leverandør ikke godt nok. Vi har ind i mellem store problemer med internetforbindelsen og vi bliver smidt af nettet :-(

  Ud over netforbindelsen har vi kæmpe udfordringer på vores signal på vores telefoner. Vi har langt om længe haft TDC udde og de har nu erkendt at de ikke lever op til den aftale som kommunen har lavet med dem. Det betyder at vi inden for to mdrs tid for "skudt antenner ind" i husene som skulle være løsningen. Samtidig med det bliver der også kigget på internetforbindelsen. Så vi håber meget at vi efter sommer har telefoner der virker og et internet som er stærkt nok til at få Wizefloor igang.

  FORÅRET ER KOMMET og det er super dejligt. I må meget gerne tjekke jeres børns garderober, for skiftetøj der passer i str og tøj til årstiden!! I skal huske at smørre jeres børn ind i solcreme fra morgenstunden af, så gensmørrer vi efter frokost.

  Forårshilsner fra 

  Annette og Netti

   

  02-05-2017